KAportal Filmski užitak u prekrasnom ambijentu Starog grada Barilovića - večeras Riječno kino dolazi u Ogulin | Karlovački informativni web portal

Filmski užitak u prekrasnom ambijentu Starog grada Barilovića – večeras Riječno kino dolazi u Ogulin

foto: Demjan Rožman

Napokon pod vedrim nebom, sinoć su gledatelji Riječnog kina uz Karlovačko uživali u ambijentu Starog grada Barilovića te filmu “Počinjem ponovno”. Projekcija je održana pod pokroviteljstvom Općine Barilović i uz poklone Aquatike – Slatkovodnog akvarija Karlovac, Cedevite i Karlovačkog, kojima organizatori iz Kinokluba Karlovac i ovom prilikom zahvaljuju.

Večeras program seli u ogulinsko dvorište Frankopanskog kaštela. Posjetitelje očekuje prilika za osvajanje nagrade na kvizu preko mobitela od 21 sat, a nakon toga uslijedit će projekcija akcijskog filma “Putnik” s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

Nakon dva dana Riječnog kina uz Karlovačko u okrilju povijesnih građevina, sutra će program biti u Lasinji, na kupalištu Pod pećinom. Kao i u Ogulinu, od 21 sat u planu je Kviz preko mobitela, nakon čega će uslijediti projekcija komedije “Odjednom tata”.
Uslijedit će kratka pauza do nedjelje, kada je u pripremi raznovrstan program kod Spomenika na Petrovoj gori, uključujući predavanje, projekciju filma “Nostalgija za svjetlom” te promatranje Perzeida i drugih objekata na noćnom nebu.

  • KAportal.hr

  • Odgovori