KAportal Filmski užici na drevnoj gradini - od 18. do 22. lipnja sedam filmova na Starom gradu Dubovcu | Karlovački informativni web portal

Filmski užici na drevnoj gradini – od 18. do 22. lipnja sedam filmova na Starom gradu Dubovcu

Nakon prilično uspješne sezone u zatvorenom, prvenstveno kada su u pitanju naslovi koje su Karlovčani mogli gledati pretpremijerno, ljubitelji filma ni tijekom ljeta neće ostati praznih ruku. Bit će tu, dakako, i tradicionalno Riječno kino, kao i filmski festivali mladih, a već narednog tjedna, od ponedjeljka 18. pa do petka 22. lipnja, na Starom gradu Dubovcu na rasporedu je čak sedam dobrih filmova. Evo kratkog rasporeda uz napomenu da se ulaznice mogu kupiti u turističkoj agenciji KAtravel ili online putem stranice kino.hr:

Ponedjeljak, 18. lipnja u 21:30 – Oceanovih 8Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma Oceanovih 11, koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance. Plan već ima, samo ga treba provesti.

Utorak, 19. lipnja u 21:30 – Jurski park – Pad kraljevstva: Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

 • Srijeda, 20. lipnja u 21:30 – Izbavitelji 2: U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

  Četvrtak, 21. lipnja u 21:30 – Zarobljeni u Siriji: Ovo je priča o obitelji koja je zatvorena u stanu koji se nalazi na području konstantnog bombardiranja i snajperističkih napada. Majka troje djece, Oum Yazan, očajnički pokušava održati svoju obitelj živom, istovremeno čekajući da se njezin muž vrati kući. U međuvremenu situacija eskalira do tih granica da se susjedi i drugi članovi obitelji skrivaju u istom stanu. Tko će sljedeći pokucati na vrata? Njezin muž ili neprijatelj? Obitelj živi u stalnoj napetosti, strahu i opasnosti…

  Četvrtak, 21. lipnja u 23:30 – Naslijeđeno zlo: Nakon smrti Ellen Graham, njezina obitelj počinje razotkrivati zastrašujuće tajne o svome podrijetlu. Što više otkrivaju, to više nastoje izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedili.

  Petak, 22. lipnja u 21:30 – Smrt StaljinaU danima nakon Staljinovog konačnog pada, njegovi ministri tuku se za kontrolu: neki žele pozitivne promjene u Sovjetskom savezu, drugi imaju mračnije motive. Međutim svi dijele jedan zajednički motiv: očajnički žele preživjeti.

  Petak, 22. lipnja u 23:30 – Deadpool 2Marvelov brbljavi anti-junak se vratio! Veći, bolji i tu i tamo još gluplji nego ikada prije. Kada super vojnik krene u ubilačku misiju, Deadpool je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znači biti junak – sve to dok razvaljuje 50 različitih guzica. Jer, ponekad, da bi napravio sve kako treba moraš igrati prljavo.

  KAportal.hr

   

   

 • Odgovori