KAportal Filmski tjedan: "Solo: Priča iz Ratova zvijezda" pretpremijerno u Karlovcu 30. svibnja, u subotu "Luka i čarobni muzej" | Karlovački informativni web portal

Filmski tjedan: “Solo: Priča iz Ratova zvijezda” pretpremijerno u Karlovcu 30. svibnja, u subotu “Luka i čarobni muzej”

Karlovčani će još jednom imati priliku gledati jedan od najočekivanijih svjetskih filmskih hitova pretpremijerno. Riječ je o filmu “Solo: Priča iz Ratova zvijezda”, koji će karlovački filmoljupci moći pogledati dan prije redovite kino distribucije, u srijedu 30. svibnja u Domu OSRH Zrinski.

Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Film je režirao Ron Howard, a u glavnim ulogama su Alden EhrenreichEmilia ClarkeDonald Glover i Woody Harrelson.

  • Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti online putem stranice kino.hr, a od 21. svibnja bit će u pretprodaji i u turističkoj agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici.

    U subotu će, pak, mališani moći uživati u animiranom hitu “Luka i čarobni muzej”. Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Jednom kad završi u gejmerskom Hall of Fame-u, njegov odsutan otac gospodin Spejbl će se napokon ponositi njime. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara! Pobjeda nad ludim lutkarom neće samo spasiti njegovog oca, već i cijeli grad od ljutite i drvene sudbine!

    Film se prikazuje u 17 sati, također u Domu OSRH Zrinski.

    KAportal.hr

  • Odgovori