KAportal Filmska potjera u Novom centru i Luščiću: Policajac pucao u gume automobila u kojem dva kriminalca nisu htjela stati, oba uhićena | Karlovački informativni web portal

Filmska potjera u Novom centru i Luščiću: Policajac pucao u gume automobila u kojem dva kriminalca nisu htjela stati, oba uhićena

foto ilustracija

Filmska potjera policije i pucnjava u centru grada večeras su uznemirile građane koji su nam u više navrata slali upite o čemu se radi. Nakon našeg poziva PU karlovačka je i obavijestila da su večeras oko 19.20 sati policijski službenici kriminalističke policije pokušali u Karlovcu zaustaviti osobni automobil.

– S obzirom da se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, uz uporabu svjetlosnih signala. Unatoč tome, vozač je i dalje odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje u smjeru pneumatika vozila, a s ciljem onemogućavanja daljnje vožnje, navode u policiji.

Na kraju su policijski službenici uspjeli zaustaviti vozilo, a u događaju nema ozlijeđenih osoba. Dvije osobe iz vozila, koje su policiji poznate od ranije zbog počinjenja više kaznenih djela, policija je privela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

  • Više čitatelja KAportala večeras nas je kontaktiralo s upitom što se događa u Novom centru kod zgrade VTŠ-a gdje se pucalo, a kasnije i na Luščiću i dijelu Dubovca kod šume Kozjače gdje je, kaže nam čitateljica, bila prava policijska opsada. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, pretpostavljamo sutra ujutro, imat ćemo više informacija o događaju.

    KAportal.hr

  • Odgovori