KAportal Festival dobre volje u Kamanju - od nordijskog hodanja, preko TBF-a, do pučkog veselja, svatko će pronaći nešto za sebe | Karlovački informativni web portal

Festival dobre volje u Kamanju – od nordijskog hodanja, preko TBF-a, do pučkog veselja, svatko će pronaći nešto za sebe

Od 8. do 10. rujna u Kamanju se po drugi puta održava Festival dobre volje – DOK, koji će i ove godine ponuditi ponešto za najrazličitije ukuse i afinitete. Sve počinje u petak u 15 sati u centru mjesta uz nordijsko hodanje i svirku Boba Milana. Večernji program u petak, pak, održat će se na platou kod špilje Vrlovka, a počinje u 20 sati uz gostovanje komičara Studija smijeha. Nakon stand up komedije zabava ne prestaje, jer u 21:30 kreće cirkuska predstava “Vatreni šou razbibriga”, nakon čega će se okupljeni moći zabaviti i uz disko glazbu koju će puštati Mario Kovač.

U subotu su sva događanja u centru mjesta. Sve počinje u 11 sati uz predstavu za djecu “Vivo Sportivo”, u 14 sati opet će glazbu puštati Mario Kovač, a bit će to i uvod u start biciklijade u 15 sati. U 17 sati na rasporedu je cirkuska radionica za klince i klinceze, a u isto vrijeme u “vinskom kutku” počinje jazz koncert Lela Kaplowitz trija.

U 17:30 vrijeme je za novu sportsku aktivnost – utrku na 9 kilometara DOK RUN Kamanje. Večernji program počinje u 19:30 uz predstavu Vilija Matule “Munchausen”, a u 22 vrijeme je za glazbene poslastice – prvo će zasvirati popularni splitski TBF, a iza ponoći i atraktivni Kozmodrum.

  • Nedjelja je, opet u centru mjesta, rezervirana za pučko veselje. Posjetitelje očekuju i vinski kutak te OPG kutak, a najavljen je i program iznenađenja.

    KAportal.hr

  • Odgovori