KAportal Četvero mladih karlovačkih atletičara na kvalifikacijama u Rijeci i Zagrebu izborilo finale Erste Plave lige | Karlovački informativni web portal

Četvero mladih karlovačkih atletičara na kvalifikacijama u Rijeci i Zagrebu izborilo finale Erste Plave lige

Četvero mladih karlovačkih atletičara izborilo je finale Erste Plave lige u ukupno sedam disciplina! Sjajan je to rezultat, ali i lijepa počast za nadarene atletičare i atletičarke, koji će na završnici nastupiti u okviru velikog međunarodnog Hanžekovićevog memorijala u Zagrebu.

Troje natjecatelja članovi su Atletskog kluba KA Tim, a svi su, zanimljivo, finale izborili u istim disciplinama. Riječ je o utrci na 300 metara te skoku u dalj – po dva prva mjesta osvojili su Noa Majetić (OŠ Grabrik) i Jakov Perinac (OŠ Mahično), dok je Vita Andrić bila prva u skoku u dalj, a druga u utrci na 300 metara, no kako na finale Erste plave lige idu po dvoje prvoplasiranih, tako će i ona imati dvostruki nastup.

Iz Atletskog kluba Karlovac na završnici će nastupiti Irina Vidiček-Ljubojević, učenica 6. razreda OŠ Banija, koja je u svom uzrastu osvojila uvjerljivo prvo mjesto u utrci na 600 metara.

KAŠonline

  • Odgovori