KAportal EP u ukometu: Drugi krug otvaramo u četvrtak, saznajte kada sve i protiv koga igramo | Karlovački informativni web portal

EP u ukometu: Drugi krug otvaramo u četvrtak, saznajte kada sve i protiv koga igramo

Nakon što su završena natjecanja u skupinama A i C europskog rukometnog prvenstva, poznate su četiri reprezentacije koje će igrati u skupini I drugog kruga, a među njima je i Hrvatska.

Prvu utakmicu drugog kruga Hrvatska će imati 16. siječnja protiv pobjednika skupine B. U subotu slijedi susret protiv Njemačke, u ponedjeljak 20. siječnja je ogled protiv B2, a u zadnjem kolu, 22. siječnja slijedi hrvatsko – španjolski okršaj. Dvije prvoplasirane momčadi iz nove skupine proći će u polufinale.

Hrvatska je završila natjecanje u skupini A s tri pobjede i u drugi krug prenosi dva boda.

Osim Hrvatske u skupini I igrat će i Španjolska, Njemačka, te Bjelorusija. Hrvatska i Španjolska sele u Beč sa po dva boda, dok Njemačka i Bjelorusija kreću s nulom.

  • Posljednja dva suparnika u drugom krugu natjecanja Hrvatska će doznati u utorak kada su na rasporedu susreti trećeg kola u skupini B.
    U zadnjem kolu igrat će Austrija i Sjeverna Makedonija, te Ukrajina i Češka.

    Na ljestvici vode Austrijanci sa četiri boda, Češka i Sjeverna Makedonija imaju po dva boda, dok je na začelju Ukrajina bez bodova.

    https://www.sofascore.com/hr/turnir/rukomet/international/european-championship/160

    PRENOSIMO www.hzsn.hr FOTO Ante Čizmić/CROPIX

  • Odgovori