KAportal Dvije osobe ozlijeđene u sudaru kod Duge Rese, jedan automobil završio uz prugu- nakon prekida vlakovi opet voze, cesta bila zatvorena do 12.50 sati | Karlovački informativni web portal

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru kod Duge Rese, jedan automobil završio uz prugu- nakon prekida vlakovi opet voze, cesta bila zatvorena do 12.50 sati

Dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Mrežničkom Dvorištu kod Duge Rese.

Policija javlja da je došlo do sudara dva automobila oko 8.55 sati, te da su za sav promet radi policijskog očevida zatvorena i Državna cesta D-23 ali i magistralna pruga Karlovac – Rijeka. Pruga je za promet otvorena u 10.23 sata.

Na mjestu događaja vidi se da je jedan automobil odbačen tik uz prugu te je završio na krovu, pa se zbog toga morao obustaviti i promet željeznicom. Na tom dijelu su pruga i cesta udaljeni tek oko pet metara.

  • Osim hitne pomoći na mjestu događaja intervenirali su i karlovački profesionalni vatrogasci. Promet se odvija obilaznim pravcima, vozila u pravcu Ogulina se s obilaznice preusmjeravaju u Sveti Petar Mrežnički, odnosno u Belaviće vozila iz drugog pravca. Iz policije su javili da je cesta D-23 otvorena u 12.50 sati.

    Na mjestu događaja je obavljen očevid kojim bi trebale biti utvrđene sve okolnosti nesreće.

    KAportal.hr

  • Odgovori