KAportal U dugoreškom amfiteatru: Tribina u okviru kampanje "Naše rijeke, naše blago", svi su pozvani | Karlovački informativni web portal

U dugoreškom amfiteatru: Tribina u okviru kampanje “Naše rijeke, naše blago”, svi su pozvani

Udruge WWF Adria i Eko Pan, uz pomoć ronilaca i kajakaša iz Duga Rese, u okviru kampanje “Naše rijeke, naše blago”, pozivaju na tribinu za mlade, koja će održati sutra (petak) u 18 sati u prostoru dugoreškog amfiteatra (u slučaju kiše, tribina će biti u Pučkom učilištu).

– Tema tribine je očuvanje rijeka i njihovo održivo korištenje. U fokusu ovogodišnje kampanje su mladi, kao aktivni članovi društva. U tu svrhu organiziramo Tribinu za mlade, a glavna tema je očuvanje rijeka te sudjelovanje i aktivni doprinosi mladih kvalitetnijim i boljim rješenjima za zaštitu okoliša, kažu organizatori.

Kampanju provodi WWF Adria u partnerstvu s Eko Panom i sportskim veslačkim klubovima već četvrtu godinu za redom. Kampanja je usmjerena prema osvješćivanju javnosti o ljepotama naših rijeka, o potrebi očuvanja tih ljepota i vrijednosti, te o održivom korištenju u smislu lokalnog razvoja koje počiva na temeljima turizma, sporta i rekreacije.

  • KAportal.hr

  • Odgovori