KAportal Dugoreški ribolovci izabrali novo vodstvo - predsjednik Danijel Matić obećao transparentan rad i demokratski način vođenja Kluba | Karlovački informativni web portal

Dugoreški ribolovci izabrali novo vodstvo – predsjednik Danijel Matić obećao transparentan rad i demokratski način vođenja Kluba

Klub športskih ribolovca „Mrežnica“ Duga Resa nakon niza problema posljednjih mjesec na Izvanrednoj skupštini proteklog vikenda izabrao je novo vodstvo.

Za predsjednika je uz 76 glasova potpore i samo jedan glas protiv, izabran Danijel Matić. Dopredsjednik je Tomislav Špundak, a tajničke poslove Kluba obavljat će Alen Domitrović. Članovi Izvršnog odbora postali su Mateo Cvitković, Anton Kasunić, Ivica Babić, Ladislav Polović, a u Nadzorni odbor izabrani su Igor Budimirov, Valentino Pušić, Ivica Vinski.

– Novoizabrani predsjednik Danijel Matić najavio je da će sa izabranim suradnicima napraviti dubinske analize stanja financijske i nefinancijske imovine te ih kroz mjesec i pol dana na novoj Redovnoj skupštini prezentirati svim članovima. Obvezao se da će ustrojiti svu zakonski reguliranu dokumentaciju te najavio korijenite izmjene Statuta i povrat demokratskih načela upravljanja klubom. Sve krucijalne odluke i odluke o kapitalnim ulaganjima koje bi mogle značajno utjecati na funkcioniranje kluba donosit će skupština kluba na svojim zasjedanjima voljom većine članova. Vodstvo kluba koje će predvoditi vidi kao produženu ruku skupštine koja će odrađivati zakonski regulirane obveze i obveze koje im bude naložila skupština, izvijestili su iz KŠR Mrežnica.

  • Novi predsjednik dugoreških ribolovaca Danijel Matić uz najavu o proširenju Izvršnog odbora kluba kako bi se povećala transparentnost u radu, obećao je da će pri popunjavanju istog voditi računa da u istom budu zastupljeni svi reviri kojima gospodari klub te pozvao sve zainteresirane članove da se aktivno uključe u rad kluba.

    KAportal.hr

  • Odgovori