KAportal Dugoreški HDZ: Zašto i kome je u to u cilju uništavati plakate u koje su uloženi novci i trud? | Karlovački informativni web portal

Dugoreški HDZ: Zašto i kome je u to u cilju uništavati plakate u koje su uloženi novci i trud?

Priopćenje u kojem javnost izvještava o uništavanju njihovih plakata medijima je poslao predsjednik GO HDZ-a Duge Rese Zlatko Grčić, pitajući “zar nije sramotno da par dana prije izbora vidjeti plakate koji su uništeni?”

– HDZ Duga Resa apsolutno ne uništava tuđe plakate, pa zašto i kome je u to u cilju uništavati plakate u koje su uloženi novci i trud oko postavljanja – pita se Grčić “oštro osuđujući vandalizam uništavanja plakata u MO Belavići i MO Varoš”.

– Sloboda političkog govora i promidžbe dostupna je svima i nedopustivo je dozvoliti i nastaviti s ovakvim uništavanjem i vandalizmom. Molimo još jednom za fer igru u kojoj se svaka strana bori najbolje kako može i zna – navodi Grčić.

HDZ je u Dugoj Resi prvi krenuo u kampanju te poplavio grad svojim plakatima, pa je sasvim sigurno da su u to utrošili puno truda i novaca, možda i više nego svi ostali zajedno.

KAportal.hr

  • Odgovori