KAportal Udruga za zaštitu potrošača "Mrežnica" u Dugoj Resi otvara Područno savjetovalište za čak pet županija | Karlovački informativni web portal

Udruga za zaštitu potrošača “Mrežnica” u Dugoj Resi otvara Područno savjetovalište za čak pet županija

Grad Duga Resa partner je Udruzi za zaštitu potrošača „Mrežnica“ koja će postati Područno savjetovalište za pet županija. Riječ je, kako nam je pojasnila gradska pročelnica Kristina Luketić, o projektu kojeg financira Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a Grad kao partner u projektu osigurat će prostor i opremu.

– Uvijek nas vesele projekti u kojima možemo pomoći da se zaposle mladi i obrazovani ljudi, a po ovom projektu posao će na šest mjeseci, koliko je predviđeno njegovo trajanje, moći dobiti tri osobe. Nije riječ o velikim sredstvima, samo je potreban rad i dobra volja, naglasila je pročelnica Luketić te dodala kako je Grad za rad Područnog savjetovališta za potrošače osigurao prostor i opremu u Parku dr. Franje Tuđmana.

Područno savjetovalište Duga Resa obuhvaćat će potrošače s područja pet županija, Karlovačke, Sisačko moslavačke, Bjelovarsko- bilogorske, Virovitičko- podravske, Požeško- slavonske županije. Cijeli projekt trajat će od srpnja do prosinca ove godine, a Udruga će provoditi osobno savjetovanje potrošača i informiranje o njihovim pravima, pružati stručnu pomoć kod konkretnih problema i pružati savjete o pravima potrošača putem jedinstvenog telefonskog broja.

  • KAportal.hr

  • Odgovori