KAportal Dugoreška maškarada: Oduševile maske najmlađih Dugorešana, svi se odlično zabavili | Karlovački informativni web portal

Dugoreška maškarada: Oduševile maske najmlađih Dugorešana, svi se odlično zabavili

Šarenom i veselom povorkom od Vatrogasnog doma Jozefinskom ulicom prema kino dvorani, danas je započela Dugoreška maškarada, tradicionalno u organizaciji Društva Naša djeca, a pod pokroviteljstvom Grada Duge Rese.

Slonići, cvjetići, umjetnici i razne druge vesele i razigrane maškare bile su u povorci, a iako je na mahove jak vjetar pravio probleme i prijetio da malim maškarama pokida kostime, ništa nije moglo spriječiti radost i veselje okupljenih. U Dugoreškoj maškaradi, koju svake godine organizira Društvo „Naša djeca“ i voditelj prof. Anton Kučić uz potporu izviđačkog odreda „Spider“ i dugoreških vatrogasaca, sudjelovali su učenici Osnovne škole Vladimir Nazor, Dječji vrtić i Limena glazba. Posebno atraktivna bila je velika grupa učenika nižih razreda koji su lokvanjima, rogozima, labudovima oponašali rijeku Mrežnicu. Sve maske na kraju su se pojedinačno uz prigodan program predstavile okupljenima u dugoreškoj kino dvorani.

Kako je danas izgledalo maškarano šarenilo na dugoreškim ulicama pogledajte u našoj foto galeriji…

  • KAportal.hr

  • Odgovori