KAportal Dugoreška Čistoća ima novu uslugu - uvela je pogrebničku djelatnost, otvoren i izložbeni prostor | Karlovački informativni web portal

Dugoreška Čistoća ima novu uslugu – uvela je pogrebničku djelatnost, otvoren i izložbeni prostor

Čistoća Duga Resa d.o.o. od 1. srpnja 2019. godine u svoje poslovanje uvela je pogrebničku djelatnost. Ona uključuje prijevoz pokojnika na području Republike Hrvatske, nabavu i prodaju ljesova i pripadajuće opreme, uslugu izrade vijenaca i cvjetnih aranžmana, prodaju lampiona,
usluge iskopa i ukopa, a također se mogu naručiti zvuci trube uz ispraćaj. Također, osim izrade osmrtnica, može se naručiti i njihovo postavljanje po dogovorenim lokacijama.

Izložbeni prostor pogrebničke djelatnosti nalazi se u prostoru Čistoće Duga Resa na groblju Sveti Petar, a osim na tom mjestu, sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 095/3666-450. Isti broj služi i da dogovaranje ukopa, te je dostupan svakoga dana u svako doba, od 0-24.

Kompletna organizacija pogreba sada se i u Dugoj Resi može obaviti na jednom mjestu, te nam se obitelji u svojim najtežim trenucima s potpunim povjerenjem mogu obratiti za sve detalja vezane za posljednji ispraćaj njihovih najmilijih.

  • Čistoća Duga Resa d.o.o. bavi se održavanjem čistoće, odlaganjem komunalnog otpada, održavanjem javnih površina, održavanjem nerazvrstanih cesta, tržnicama na malo, održavanjem groblja, javnom rasvjetom, skupljanjem i prijevozom otpada, te upravljanjem nekretninama.

    Sponzorirani članak

  • Odgovori