KAportal Dugorešanka koja je za volanom Audija u Splitu pijana usmrtila 19-godišnjakinju u pritvoru - osumnjičena za izazivanje nesreće i nepružanje pomoći | Karlovački informativni web portal

Dugorešanka koja je za volanom Audija u Splitu pijana usmrtila 19-godišnjakinju u pritvoru – osumnjičena za izazivanje nesreće i nepružanje pomoći

Foto Facebook

Splitska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjom Ivanom Tenom Gotovac Soldić, zaposlenicom HAC-a koju se sumnjiči da je 23. listopada u Splitu izazvala prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 19-godišnjakinja, nakon čega je vozilom pobjegla s mjesta događaja.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći te je dovedena pritvorskom nadzorniku, piše Slobodna Dalmacija.

38-godišnjakinja je tijekom cijelog jučerašnjeg jutra bila na triježnjenju, a nakon toga je počelo policijsko ispitivanje. Prema zasad nepotvrđenim iskazima svjedoka, navodno se “utrkivala” s jednim taksi vozilom tako da ga je pretjecala i ubacivala se ispred njega. U toj svojoj “ludoj” vožnji “pomela” je i nesretnu djevojku te pobjegla niti joj ne pokušavši pružit pomoć.

  • Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori