KAportal Dugorešani pozivaju na 10. Kunstbunker Music&Art Festival - u petak i subotu u gradskom parku svirat će se puno dobrog jazza | Karlovački informativni web portal

Dugorešani pozivaju na 10. Kunstbunker Music&Art Festival – u petak i subotu u gradskom parku svirat će se puno dobrog jazza

U dugoreškom parku Vila u petak i subotu održat će se 10. Kunstbunker Music i Art Festival koji je u okviru projekta Open Air 2018. koji provodi Kunstbunker Duga Resa.

– U deset godina je u okviru projekta nastupilo oko 300 umjetnika, od čega oko 180 iz inozemstva. Festival od samog početka ima suradnju s Umjetničkom akademijom u Grazu (Kunstuniversität Graz) i njezinim studentima. Ove godine će nastupiti četiri renomirana jazz sastava u festivalskom programu i realizirat će se nekoliko umjetničkih instalacija u festivalskom parku – najavljuju organizatori.

Program počinje u 21 sat u petak s Blikkom, a nakon njega u 22h nastupa hvaljeni hrvatski basist Mario Rašić sa svojim jazz bendom Balkan Zoo Ensemble.

  • U subotu vas očekuje Sunrise Session koji će svojim nastupom i svirkom osvježiti ljetne vrućine, a publiku će kasnije rasplesati Kozmodrum.

    Voditelj projekta Nikola Vukmanić ističe kako ovim festivalom želi na konstruktivan i inovativan način oplemeniti kulturni život Duge Rese , Karlovca i Karlovačke županije.

    Ulaz je besplatan.

    KAportal.hr

  • Odgovori