KAportal DugaResa Fest: Dugoreška "Mala Eurovizija" ponovo sve oduševila, pobjednica Riječanka Medea Market Sindik | Karlovački informativni web portal

DugaResa Fest: Dugoreška “Mala Eurovizija” ponovo sve oduševila, pobjednica Riječanka Medea Market Sindik

Pobjednica 4. DugaResa Festa dolazi iz Rijeke

DugaResa Fest, glazbeni festival za mlade u svom je četvrtom izdanju okupio brojne talente, no najbolja je sinoć bila Riječanka Medea Market Sindik svojom izvedbom “Somewhere” Barbare Streisand. Medea nije nepoznata širem auditoriju, a mnogi su je gledali u RTL-ovom showu Zvjezdice.

Mladi pjevači nastupili su u trosatnoj predstavi na festivalu koji i ove godine nije razočarao, jer je scena i sve ostalo u organizatorskom smislu funkcioniralo odlično, tako da ovaj dječji festival zaista može nositi epitet “male eurovizije”.

Nakon fenomenalne Riječanke, na drugom mjestu bio je učenik OŠ Višnjevac iz Osijeka Marin Bulić. Pjevao je ariju Nessun Dorma iz čuvene opere Turandot.

  • Pobjedničko postolje ipak je vidjela i mlada nada iz Karlovačke županije. Sara Grgurić, učenica OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina pjevala je “Someone Like You” od Adele te sve digla na noge svojim lijepim glasom.

    POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Lijepo. I još ljepše Zokijev oproštaj!

    Odgovori