KAportal U Dugoj Resi otvoren poligon za vježbanje na otvorenom - rad na njemu demonstrirao bodybuilder Sandi Imerović | Karlovački informativni web portal

U Dugoj Resi otvoren poligon za vježbanje na otvorenom – rad na njemu demonstrirao bodybuilder Sandi Imerović

duga-resa-vjezbanje_21Prezentacijom vježbi na novoizgrađenom trening poligonu na obali rijeke Mrežnice, danas poslijepodne je u Dugoj Resi i službeno otvoren trening centar na gradskom kupalištu, tik do OŠ Vladimir Nazor.

Dugorešani, uglavnom oni mlađe i srednje dobi, imali su priliku ali i čast da im vježbe na novom poligonu prezentira jedan od ponajboljih hrvatskih bodybuildera Sandi Imerović koji je, osim praktičnog dijela na poligonu, u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta odražao i predavanje o zdravoj prehrani i načinima treniranja na zdrav način.

Imerović je demonstrirao vježbe uz pomoć svoje asistentice, te prikazao kako se na jednostavan  način može koristiti poligon, jednostavna “teretana na otvorenom” koja ne sadrži sofisticirane sprave, no na pravi način može biti jednako učinkovita kao i skupi uređaji u teretanama. Poligon u Dugoj Resi financirala je Karlovačka pivovara sredstvima iz donacijskog natječaja.

Kako je to danas izgledalo u Dugoj Resi, pogledajte u foto galeriji KAportala…

KAportal.hr

[nggallery id=1117]

 

 • 5 komentara

  1. Men se najviše dojmila ona klapa penzića na zadnjoj slici koji kao da se pitaju kakve su ovo gluposti! Ipak sutra neidem na posao već odmah kad se ustanem palim pilu da na kupalište u Dugoj Resi. Moram vidjeti što Europa još nije.

  2. Moram i ja do Duge Rese da odradim svoju demonstraciju.

  3. baš dolazi vrijeme za vanjske radove haha.Zoki kolki je račun za ovi 26-7 šipki a i sam bilder nije došo đabe ha.Trebo si lijepo pozvat dečke iz interventne (ico mare kruno flex) i oni bi ljepo demonstrirali sve iz domene “napumpajse”.

  4. nema ništa bez Duga Rese

  5. U svakom slučaju jeftinije, efikasnije i čvršće od onih igrački na Foginovu.
   Bravo Maci, to je tvoja zasluga.

  Odgovori