KAportal Duga Resa danas dobila svoju prvu adventsku manifestaciju - građani je oduševljeno prihvatili FOTO, VIDEO | Karlovački informativni web portal

Duga Resa danas dobila svoju prvu adventsku manifestaciju – građani je oduševljeno prihvatili FOTO, VIDEO

Duga Resa je također dobila svoje adventsko događanje, a koliko je ovako nešto falilo gradu na Mrežnici pokazuje veliki interes građana, ali i posjetitelja iz Karlovca i okolice.

Manifestaciju su zajednički organizirali Grad Duga Resa i Turistička zajednica, a potrajat će narednih mjesec dana uz bogat program u kojem će, sigurni smo, svatko pronaći nešto za sebe.

– Advent na Mrežnici namijenjen je isključivo vama dragi moji Dugorešani, jer zaslužili ste ga i želim da svi zajedno od najmlađih do najstarijih uživate u druženju i zabavi uz programe koje smo pripremili, kazao je na otvorenju dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar i pozvao sve građane da dođu i zabave se u amfiteatru.

 • Odmah po otvorenju brojne mališane razveselio je dolazak Djeda Mraza i Bake Mrazice koji su klincima podijeli slatkiše, a za uspomenu „pale“ su i brojne fotografije.

  Kao uvod u otvorenje „Adventa na Mrežnici“ nastupili su mališani dugoreškog Dječjeg vrtića koji su izveli prigodan program uz pomoć svojih teta, a okupljene su raspoložili i nastupi Mješovitog crkvenog zbora župe bl. Alojzija Stepnica i Dječjeg zbora „Zrakice“, kao i voditelj programa Zvone Bohem uz svima znanu „ Mare i Kate“.

  Iako je prema programu danas trebalo biti otvoreno i klizalište, zbog loših vremenskih uvjeta, odgođeno je za utorak ili srijedu, ovisno kakvo će vrijeme biti narednih dana, no i bez klizališta, Dugorešani su se i danas mogli zabaviti razgledavajući letjelice Aerokluba Duga Resa te rukotvorine Sekcije narodnog veza KUD-a Sv. Juraj Duga Resa. Večer je završila u odličnoj atmosferi za koju se pobrinuo Smooth band .

  Pogledajte fotogaleriju i video…

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. Bravo, bravo ! Još jedan dokaz da je ideja izgradnje amfiteatra bila pun pogodak.Dođite ljudi i veselite se.Duga Resa polako ali sigurno dobiva gradski štih.

  Odgovori