KAportal "Druženje oko Scene" nije zaustavio ni grmljavinski pljusak, završnica umjesto ispred održana na Sceni | Karlovački informativni web portal

“Druženje oko Scene” nije zaustavio ni grmljavinski pljusak, završnica umjesto ispred održana na Sceni

“Druženje oko Scene” manifestacija je kojom je KAoperativa još jednom podsjetila na projekt “Hrvatski dom u centru”, ali i na svojevrstan način najavila budući Urbani park pored Hrvatskog doma, koji bi trebao biti otvoren u svibnju sljedeće godine. Već u poslijepodnevnim satima uz Hrvatski se okupilo podosta mladih i nešto starijih, koji su se mogli oprobati u slacklineu, POI-u, isprobati šah s divovskim figurama, “proučiti” Vibrabox ili jednostavno uživati uz roštilj, cugu ili coffee break, dok su za one najmlađe kutak pripremili Šumeki. Za dobru zabavu bio je zadužen Martin Ladika, a istu nije uspjelo pokvariti ni olujno nevrijeme, koje je ipak prisililo organizatore i posjetitelje da se premjeste u zatvoreni prostor, na Malu scenu Hrvatskog doma.

I tamo je nastavljeno ugodno druženje uz svirku Ichaboda i još jedan nastup Martina Ladike, a odigran je i zanimljiv kviz o Hrvatskom domu i Maloj sceni HD na kojem je uvjerljivu pobjedu odnijela ekipa koju su činili Denis Mikšić, Valentina Mesarić i Vesna Vilus.

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji…

  • KAportal.hr

  • Odgovori