KAportal Druga strana posjeta - Lovren prvo pojurio u svoj kvart do legendarnog "zida", nakon toga položio medalju na prijateljev grob | Karlovački informativni web portal

Druga strana posjeta – Lovren prvo pojurio u svoj kvart do legendarnog “zida”, nakon toga položio medalju na prijateljev grob

Karlovčani su jučer zaista veličanstveno dočekali našeg “Vatrenog” Dejana Lovrena, ali tisuće navijača i obožavatelja morale su ipak malo pričekati na njegov dolazak. Kao i uvijek po dolasku u Karlovac, hrvatski je reprezentativac prvo odjurio do svog kvarta, Grabrika, i tamošnjeg legendarnog “zida” čije će značenje najbolje znati samo Grabričani.

Uz prijatelje i poznanike to je, razumljivo, izazvalo pozornost cijelog kvarta, a Lovren se strpljivo pozdravljao, fotografirao i dijelio autograme svima od najmlađih do najstarijih stanovnika ovog karlovačkog kvarta.

Čiji je, uostalom, i Lovren još uvijek jednim dijelom stanovnik, jer obiteljski stan u Grabriku još uvijek je u njihovom vlasništvu i, kako je kazao i na dočeku na karlovačkoj promenadi, nema ga namjeru uskoro prodavati.

 • Nakon dočeka, pak, a prije posvećivanja drugim obavezama i vrlo kratkom odmoru koji ga čeka prije uključivanja u već započete pripreme FC Liverpoola, Lovren je otišao i do posljednjeg počivališta velikog prijatelja Miroslava Mišić – Minga, kojem je posvetio i svoju golčinu Walesu.

  Mingovu spomen-ploču na grobu Lovren je potom okitio svojom srebrnom medaljom iz Rusije uz riječi “Ovo je i tvoja medalja”.

  Dirljivo, ali i još jedna potvrda da se pravi prijatelji nikada ne zaboravljaju.

  KAportal.hr

  Zahvaljujemo autorima fotografija: Kristina Glodić, Matija Mišić, Zoran Jeremić, Snježana Kunić Butorajac

   

 • Odgovori