KAportal Drastična kazna zatvora za navijača sa zabranom odlazaka na utakmice - uhitila ga karlovačka policija, Sud donio odluku | Karlovački informativni web portal

Drastična kazna zatvora za navijača sa zabranom odlazaka na utakmice – uhitila ga karlovačka policija, Sud donio odluku

foto ilustracija

Karlovačka policija danas je na svojoj web stranici objavila i obavijest o uhićenju osobe koja je pod zabranom prisustvovanja na nogometnim utakmicama po Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, a s obvezom javljanja u policijsku postaju prije početka utakmice.

U Karlovcu se nestašni navijač našao 11. svibnja na području Karlovca, no pritom se ne navodi se je li došao na utakmicu ili je ovdje boravio nekom drugom prigodom. Policija je intervenirala jer su zaključili da se nije pridržavao izrečene zaštitne mjere, pa je nakon uhićenja i priveden na Prekršajni sud u Karlovcu.

Tamo mu je, kažu u policiji, pravomoćnom odlukom izrečena kazna zatvora u trajanju od 48 dana.

  • Neslužbeno saznajemo da se radi o mladom Karlovčaninu koji je u svoj rodni grad došao na godišnji odmor iz Njemačke, gdje je zaposlen. Međutim, umjesto da se zasluženo odmori, privela ga je i uhitila policija zbog izrečene zabrane, iako s utakmicom nije imao veze.

    KAportal.hr

  • Odgovori