KAportal Drama kraj Karlovca: "Popravljao sam auto a ona me 10 puta zvala na ručak. Polio sam je vodom, ali je nisam htio ubiti." | Karlovački informativni web portal

Drama kraj Karlovca: “Popravljao sam auto a ona me 10 puta zvala na ručak. Polio sam je vodom, ali je nisam htio ubiti.”

foto ilustracija

Reklo bi se iz ničega došlo je do prave drame između nevjenčanih supružnika u Pokupskoj Blatnici. Kao što to obično biva, i u ovom slučaju postoje dva potpuno oprečna tumačenja zgode, ovisno priča li je 50-godišnjak ili njegova družica.

Njegovo kaže da je u dvorištu popravljao auto. Ona je skuhala ručak. Njemu je još malo trebalo da završi. Ona ga je zvala: Ručak! On je rekao: Evo, sad ću. I tako devet puta. Krenuo je u kanti oprati ruke, a onda začuo iza sebe poznatu riječ – deseti puta. Uzeo je onu kantu i polio je vodom. Krenuo je prema kući, a ona za njima vičući da će platiti, a onda ga gurnula niz stepenice, pa pobjegla u susjedstvo. Pozvao je hitnu koja ga je odvezla u bolnicu, a kad se vratio kući, više je nije bilo.

A sada njezina verzija. On je u dvorištu popravljao auto, a ona ga je došla pozvati na ručak. Bio je pijan i počeo ju je vrijeđati. Govorio joj je da ga je uništila, da ga vara, a onda je polio vodom. Zapovijedio joj je da tako mokra stoji sve dok ne prizna. Svakih pola sata je započinjao isti razgovor. I na kraju joj rekao da će je ubiti ako ne prizna svu istinu, kao i da će do jutra ostati tako mokra sve dok se ne smrzne. Ustala je i počela bježati preko polja, on je potrčao za njom, a onda se spleo i pao. Pobjegla je susjedima, a oni su je odvezli u Zagreb, te je sutradan sve prijavila policiji.

  • Susjedi su potvrdili taj dio priče, rekavši kako je kod njih došla mokra i preplašena. Na večer im je došao i suprug sa zamotanom rukom rekavši da ga je ona gurnula niz stepenice. Rekli su da ih poznaju više od 20 godina, da imaju buran život, često se svađaju te da su specifične osobe.

    Policija je po dojavi izvršila pretres kuće, te su pronašli automatsko naoružanje Kalašnjikov s 14 komada streljiva i dvije bombe. Zbog toga i prijetnji traže optužnicom od suda za muškarca uvjetnu zatvorsku kaznu od 10 mjeseci s rokom kušnje od tri godine.

    KAportal.hr

  • Odgovori