KAportal Došla je u birtiju po svoju 16-godišnju kćer, a maloljetnik ju je provocirao - uhvatila ga je za glavu i zakucala u zid | Karlovački informativni web portal

Došla je u birtiju po svoju 16-godišnju kćer, a maloljetnik ju je provocirao – uhvatila ga je za glavu i zakucala u zid

foto ilustracija – Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podiglo je optužnicu protiv 42-godišnje majke iz Otočca jer je pretukla maloljetnog prijatelja svoje 16-godišnje kćeri. Incident se dogodio 4. prosinca prošle godine u središtu Otočca ispred jednog kafića.

Mladić u dobi od 17 godina nešto joj je dobacio u trenutku kada je okrivljenica u kafić došla po svoju kćer, koja se nije baš najbolje osjećala. U trenutku dok je njenom glavom prolazio strah u kombinaciji s brigom, nije to bio dobar potez mladića. Uhvatila ga je za glavu, te mu njome više puta udarila u zid, nakon čega je mladić u polusvijesti pao na tlo, navodi Tužiteljstvo koje za nju traži uvjetni zatvor u trajanju od četiri mjeseca zbog napada na maloljetnika.

Ona je na ispitivanju porekla kazneno djelo. Kaže da je došla po dijete jer joj netko javio da joj kćeri nije dobro. Tako je i bilo, našla ju je u lošem stanju i izvela na zrak, a spomenuti mladić joj je dobacio neke vulgarne riječi. Ona tvrdi da ga je samo povukla za majicu. No, u prilog joj ne idu svjedočenja žrtve, kao i drugih gostiju kobne večeri.

– Netko joj je nešto dobacio, ona je došla do mene i pitala jesam li to bio ja. Rekao sam da nisam, a ona me lijevom rukom uhvatila za glavu i zabila u zid nekolio puta. Ne sjećam se detalja jer me to ošamutilo – kazao je maloljetnik istražiteljima, dodajući da ga ona otprije poznaje i da zna da se druži s njezinom kćeri.

Mladić je zadobio ozljede glave, uha i koljena, a zatražio je i pomoć psihijatra.

KAportal.hr

  • Odgovori