KAportal Došao na provod u noćni klub pa kući otišao s frakturom nosa - dvaput šakom dobio od gazde | Karlovački informativni web portal

Došao na provod u noćni klub pa kući otišao s frakturom nosa – dvaput šakom dobio od gazde

foto ilustracija – Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je podnijelo optužnicu protiv suvlasnika ugostiteljskog objekta na Švarči jer je vlastitog gosta na Badnjak prošle godine teško ozlijedio. Udario ga je, utvrdili su tužitelji, dva puta šakom u lice, a uslijed udaraca je oštećenik zadobio prijelom nosnih kosti s pomakom i deformacijom nosne piramide. Ozljede su liječnici okarakterizirali kao teške tjelesne.

Na ispitivanju u policiji je okrivljeni negirao počinjenje kaznenog djela navodeći da nema nikakve veze s ozlijeđivanjem oštećenika. Žrtva je ustrajala u opisu napada u spomenutom ugostiteljskom objektu, navodeći da ga je ovaj dva puta udario, nakon čega mu je potekla krv, što je potvrdila i jedna svjedokinja. Državno odvjetništvo
obranu okrivljenog pak smatra neuvjerljivom i “usmjerenu ka izbjegavanju kazneno – pravne odgovornosti”, no, za njega će tražiti samo uvjetnu kaznu.

– Imajući u vidu imovinske prilike okrivljenika, težinu djela, okolnosti pod kojima je djelo počinjeno, te raniju neosuđivanost okrivljenika, smatam da je predložena uvjetna osuda razmjerna stupnju krivnje, pogibeljnosti djela i svrsi kažnjavanja, obrazložilo je Općinsko državno odvjetništvo.

 • KAportal.hr

 • 3 komentara

  1. U birtiji se treba znati ponašati, tko ne zna dobije po piksi !

  2. Uvjetna kazna? Ovo je ili HDZovac ili mu HDZovci dolaze u birtiju
   Obrana izbjegavanja kaznene odgovornosti?, zna se kako se u ovoj državi izbjegava kaznena odgovornost, učlaniš se u HDZ

  3. Zastrašujuće je to što ti ljudi imaju svoje ime i prezime i imaju naziv objekta taj čuzem treba pod hitno zatvoriti jer u njemu se dešavaju svakog vikenda premlaćivanja koja se ne prijavljuuju jer se osobama poslije prijeti putem tzv njihovih prijatelja ovo je vrlo opasan objekta tj njegovi vlasnici prema tome organi a to je policija i sudstvo trebaju rigoroznim mjerama početi djelovati kako bi se tim problematičnim tipovima stalo na kraj ,treba uzeti u obzir i sve policijske prijave pa neka sud to počne čitati da vidi kako to “dečki rade”.Njih treba kazniti i strpati sa onu stranu rešetaka da im se konačno stane na kraj.

  Odgovori