KAportal Stravična nesreća dogodila se na Turnju: U naletu kamiona poginulo dijete - promet Državnom cestom D-1 u prekidu | Karlovački informativni web portal

Stravična nesreća dogodila se na Turnju: U naletu kamiona poginulo dijete – promet Državnom cestom D-1 u prekidu

Stravična prometna nesreća dogodila se u 16.35 sati u karlovačkoj gradskoj četvrti Turanj. Kako saznajemo, došlo je do naleta kamiona na dijete pa su kroz grad odmah projurile službe, prvo Hitna, a potom i dva navalna vozila Javne vatrogasne postrojbe.

Policija je izvijestila da je dijete na mjestu smrtno stradalo, dok će se okolnosti nesreće utvrđivati policijskim očevidom, a na mjesto događaja će izaći i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Još jedna velika tragedija zadesila je Karlovac. Navodno se radi od desetgodišnjaku, učeniku 4. razreda Osnovne škole Turanj koji je cestu prelazio na biciklu.

Promet Državnom cestom D-1 je zatvoren u oba smjera. Obilazak za sav promet: Krnjak-Dugi Dol-Barilović-Belaj-Karlovac, a samo za osobna vozila kroz prigradska naselja Jelašići-Nikšići-Belajske Poljice.

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Čak su se i neki HDZ ovci podsmjehivali “Brankovom mostu” koji ne vodi nikamo, a eto godine nesnosnih gužvi i prometnih čepova na Turnju su dobile svoj epilog u smrti djeteta pod šleperom. Svi ti umni prosvjetari, vjeroučitelji i silni vjernici u lokalnoj politici nisu sve ove godine bili kadra izlobirati spojne ceste sa jedne i druge strane mosta da konačno nemamo prometne čepove na Turnju. Kroz to se može vidjeti težina i utjecaj lokalne vladajuće politike u centralnoj vlasti. Nula.

    Odgovori