KAportal Voditeljima projekata financiranih iz EU fondova dodijeljena uvjerenja u Pučkom otvorenom učilištu Lingua | Karlovački informativni web portal

Voditeljima projekata financiranih iz EU fondova dodijeljena uvjerenja u Pučkom otvorenom učilištu Lingua

U Pučkom otvorenom učilištu LINGUA održana je svečana dodjela uvjerenja prvoj generaciji polaznika verificiranog programa Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU FONDOVA. POU LINGUA se s ponosom može pohvaliti uspjehom svojih polaznika koji već imaju priliku svoje znanje pretočiti u uspješne projekte na svojim radnim mjestima, a jednoj polaznici ovaj je program i osigurao novo radno mjesto.

Iskrene čestitke Nadi Puljar, Gordani Kirinčić, Marini Filipčić, Mirjani Papić, Marini Svete, Klari Fabac, Ivani Drožđibob i Denisu Fakinu.

Zahvaljujemo se našoj Antoniji Vučić na fantastičnom pristupu i izvrsnom radu s ovom fenomenalnom grupom.Upisi novih kandidata za Voditelje projekata financiranih iz EU fondova su u tijeku pa Vas pozivamo da što prije osigurate svoje mjesto u grupi i povećate svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada.

  • Sponzorirani članak