KAportal Dobro jutro majmuni! Poruka stanarima zgrade u Grabriku zbog prolivene tekućine ispred lifta uz opasku: "Slomit ću ti ruke i noge" | Karlovački informativni web portal

Dobro jutro majmuni! Poruka stanarima zgrade u Grabriku zbog prolivene tekućine ispred lifta uz opasku: “Slomit ću ti ruke i noge”

Dobro jutro majmuni! Ovako je, naime, naslovljena poruka stanarima ulaza u višestambenoj zgradi u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik, a nakon što je jedna osoba očito slabih živaca bila revoltirana prolivenom tekućinom u predvorju zgrade ispred lifta.

Što reći, kakvu poruku poslati na ovaj “krimen”, pitanja su na koja je ona odgovorila prilično nedvosmisleno uz prijetnju….

– Drugi put kad proliješ bilo što pred liftom ili u zgradi, ja ću ti slomit ruke i noge. Jasno! – stoji u poruci ali uz opasku – “S poštovanjem” i potpis imenom i prezimenom.

 • Kako ipak nismo sigurno da poruku na oglasnoj ploči zgrade nije ostavio netko drugi pa se potpisao tuđim imenom, ime smo za svaki slučaj zamaglili…

  Svatko od nas vjerojatno ima svog “susjeda iz pakla”, neku neprilagođenu ili možda baš pakosnu osobu koja ima previše vremena i jedino za što živi je da naškodi susjedu koji mu vjerojatno ništa loše ne želi. Naravno izuzetak su oni s psihičkim problemima jer oni ionako ne upravljaju sasvim svojim postupcima.

  No i to je ta “normalna” komponenta života u višestambenim zgradama, ako ništa barem živopisna. To možete prihvatiti ili ne, no nažalost ponekad se može pretvoriti u noćnu (i dnevnu) moru.

  KAportal.hr

   

   

 • Odgovori