KAportal DOBRO JUTRO HRVATSKA: Riječi su nebitne, ova fotografija govori sve | Karlovački informativni web portal

DOBRO JUTRO HRVATSKA: Riječi su nebitne, ova fotografija govori sve

Ma nismo još stvarno ni svjesni… Ovo je veličanstvena pobjeda nad Englezima i odlazak tamo gdje nikad nismo bili. Da, u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva! Ponovite, slobodno, na sav glas. Bez, brige, svi oko vas će vam se pridružiti. Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!

Što više to budemo ponavljali, štipkali se, šamarali, polijevali hladnom vodom ili toplim pivom, shvaćat ćemo sve više da ovo nije san. I uopće pojmiti koliko je veliko ovo što su Zlatko Dalić, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Perišić i svi ostali “vatreni” junaci napravili.

Ovo nije samo ulazak u finale nekog sportskog natjecanja, ovo je večer u kojoj su oči cijelog svijeta bile uprte u ekrane, u kojoj je skoro svaki stanovnik ovog planeta vidio kako jedna mala državica lomi kolijevku “najljepše igre na svijetu” i dolazi na prag samoga krova svijeta. Popeli su se više od 8000 metara, samo ih još Francuska dijeli od samog Mount Everesta.

  • Je li ovo san? Pogledajte samo Šimu Vrsaljka na fotografiji. Sve ove riječi koje čitate potpuno su suvišne. Ova fotografija govori sve. Šime sanja najljepši hrvatski san i ne želi da ga itko ikad probudi. Ali, nije, Šime… Nije, nije san! Hrvatska je zaista u je*enom finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!

    Prenosimo HZSN www.hzsn.hr IZVOR www.100posto.hr FOTO Alexander Hassenstein/Getty Images

  • Odgovori