KAportal Dobri filmovi od ove srijede besplatno u Centru za mlade Grabrik - za početak španjolski horror "Rec" | Karlovački informativni web portal

Dobri filmovi od ove srijede besplatno u Centru za mlade Grabrik – za početak španjolski horror “Rec”

U Centru za mlade Grabrik u naredna četiri tjedna Karlovčani će moći pogledati dobre europske filmove, i to potpuno besplatno. Prvi termin na rasporedu je ove srijede, a nakon toga filmske večeri bit će četvrtkom.

A, ove srijede u 20:30 svi zainteresirani mogu pogledati španjolski horror “Rec”. Sljedeći tjedan u četvrtak, 25. svibnja, s početkom u 20 sati bit će prikazan francuski antiratni film “Grand Illusion”, a u lipnju slijede španjolska drama “Return to Hansala” (1. lipnja u 20:30) te francuska komedija “Ridicule” (8. lipnja u 20:30).

Filmske večeri pokrenute su u sklopu projekta „Eye on Diversity“ s ciljem razvoja medijske kulture i kritičkog razmišljanja. Projekt „Eye on Diversity“ financiran je preko programa Erasmus+, a filmove su ustupili Francuski institut u Hrvatskoj te Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske.

Nakon filmova gledatelji će se moći priključiti i kratkoj raspravi o filmu i temi koju obrađuje, a koju vodi volonter udruge Carpe Diem, Felix Cognard.

KAportal.hr

 

  • Odgovori