KAportal Dobitnici ovogodišnjih dugoreških gradskih priznanja i nagrada: KPA Vodomar, Stručni stožer KK, DVD Belavići i OPG Vlašić | Karlovački informativni web portal

Dobitnici ovogodišnjih dugoreških gradskih priznanja i nagrada: KPA Vodomar, Stručni stožer KK, DVD Belavići i OPG Vlašić

Gradsko vijeće Duge Rese odlučilo je o dobitnicima ovogodišnjih priznanja i nagrada koje će biti uručene na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada i zaštitnika svetog Petra krajem ovog mjeseca.

– Na prvi natječaj pristiglo je malo prijedloga, pa je rok produžen. Na drugoj sjednici Odbora iz rukava je izvučen još jedna prijedlog koji smo odbili. U produženom roku GO HDZ-a Duge Rese dao je još jedan prijedlog kojeg smo prihvatili. Smatram da smo svi ove godine malo komotno I neozbiljno shvatili gradska priznanja I pozivam da dogodine svi budemo ozbiljniji jer riječ je o ljudima koji su nešto učinili za ovaj grad – prokomentirao je predsjednik Odbora za imenovanja Branko Primužak.

Povelja Grada s plaketom dodijelit će se Klubu podvodnih aktivnosti Vodomar. Novčanu nagradu u iznosu od 6 tisuća kuna dobit će Stručni stožer košarkaškog kluba Duga Resa kojeg čine tri trenera Zlatko Čunović, Branko Šavor i Davor Kasunić. Novčanu nagradu od 9 tisuća kuna dobit će DVD Belavići povodom 60 godina kontinuiranog vatrogasnog djelovanja. Javno priznanje ove godine pripalo je OPG-u Vlašić iz Mrežničkog Venca koji ima veliko poljoprivredno imanje, bavi se uzgojem krava i proizvodnjom mlijeka.

  • KAportal.hr

  • Odgovori