KAportal Dobar pjesnički uvod i atraktivan vatreni performans zagrijali su nas u maglovitoj i hladnoj subotnjoj večeri | Karlovački informativni web portal

Dobar pjesnički uvod i atraktivan vatreni performans zagrijali su nas u maglovitoj i hladnoj subotnjoj večeri

foto: Dinko Neskusil / KAfotka.net

U zanimljivoj scenografiji ispred Male scene Hrvatskog doma, koju je osmislila Tally Rayne Adams, subotnja hladna i maglovita večer bila je toplija posjetiteljima događanja “Both shadow and light” u organizaciji udruge KA-MATRIX u suradnji sa zagrebački AKC Attack! Performans je započeo pjesničkim uvodom u izvedbi londonskog profesora s karlovačkom adresom, Eamonna Shanahana, koji je pitkim stihovima (ne)očekivano lako zadobio pozornost ne previše brojne, ali zato očito zainteresirane publike.

Nakon toga, uslijedio je performans u izvedbi Gabrijele Brletić – Magmatikke. Ovog puta nije to bio klasičan POI ili vatreni performans, već atrkativna kombinacija glume, plesa i POI arta, uz, dakako, najviše uzdaha i oduševljenja u dijelovima nastupa koji su bili u znaku vatre. Glazbena pratnja je, baš kao i Shanahanov pjesnički uvod, ujedno bila i najava nastavka večeri u zatvorenom, u dvorani Male scene HD, gdje je druženje nastavljeno uz “Open Mike” pjesničke nastupe te slušaonu dub glazbe uz Jahstice Sound.

KAportal.hr

  • Odgovori