KAportal Do ponedjeljka prijave za najljepši izlog i površinu ispred poslovnog prostora, potom biraju građani | Karlovački informativni web portal

Do ponedjeljka prijave za najljepši izlog i površinu ispred poslovnog prostora, potom biraju građani

Ostala su još tri dana za prijavu na izbor najljepšeg adventskog izloga u Karlovcu. Trenutno je prijavljeno 14 izloga, a najljepši izlog i/ili površinu ispred poslovnog prostora birat će svojim glasovima građani temeljem prijava koje pristignu u Turističku zajednicu grada Karlovca do ponedjeljka 10. prosinca do kraja dana.

Za svoj omiljeni izlog građani će moći glasati putem Facebook stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca. Na javni poziv mogu se prijaviti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2019.

Priznanja i nagrade za najbolja tri izloga bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ u nedjelju, 30. prosinca u 17 sati u Glazbenom paviljonu.

  • KAportal.hr

  • Odgovori