KAportal "Dnevni boravak" na Starom placu opet oduševio Karlovčane - napunili ga i na dnevnim i na večernjim događanjima | Karlovački informativni web portal

“Dnevni boravak” na Starom placu opet oduševio Karlovčane – napunili ga i na dnevnim i na večernjim događanjima

“Dnevni boravak” na Starom placu i ove je godine istinski oduševio Karlovčane koji imaju samo jedan prigovor – svi od reda željeli bi da traje i dulje, a ne samo do Dana grada. Trebalo bi se o tome i razmislit, ako ne ove onda sljedeće godine – dakako, ne uz tako intenzivan i bogat program kao što je oko gradskog rođendana, ali ovaj prekrasan prostor mogao bi živjeti i dulje od tjedan dana u godini.

Jučer su Karlovčani “dnevni boravak” napunili i na dnevnim i na večernjim događanjima. Bile su tu brojne radionice za djecu i odrasle, ispisivanje rođendanskih želja gradu, umjetnički uređen prostor oplemenjen i s tri izložbe (slikarskom Ive Katušin, fotografskom najboljih radova Foto dana mladih i skulpturama Željka Marekovića), ugostiteljska ponuda…

Dnevni program protekao je u znaku KAbine. Svirao je rock bend GunBlade, u likovnom kutku stvarala je Gabriela Prpić, a posjetitelji su na dar dobili i priču Zorana Janjanina “No need to argue”. Navečer su, pak, pred mnogobrojnim posjetiteljima zapjevale popularne Singrlice.

  • I danas će na Starom placu biti živo i zanimljivo – uz radionice (a danas su na rasporedu likovna, kiparsko-grafička i crtanje kanom po tijelu), u 18 sati performans na perkusijama izvest će Karlo Kralj i Josip Petrunić, u 19 sati plesni performans “Priča o kutiji” izvode karlovački Studio 23 i zagrebački Performing Arts Program, a u 21 sat koncert će održati mlada i sve popularnija kantautorica Luce. Nakon toga slijedi hrvatska premijera filma “Lažne tetovaže”, a u kasnijim satima i DJ program uz DJ Kinu.

    KAportal.hr

  • Odgovori