KAportal Dječji vrtić Duga Resa, jedan od najstarijih u Hrvatskoj, tulumom u amfiteatru proslavio 92. rođendan | Karlovački informativni web portal

Dječji vrtić Duga Resa, jedan od najstarijih u Hrvatskoj, tulumom u amfiteatru proslavio 92. rođendan

Dječji vrtić Duga Resa jedan je od najstarijih u Hrvatskoj, osnovan je 10. svibnja 1926.godine, a danas je na velikom rođendanskom tulumu održanom u amfiteatru proslavio svoj 92. rođendan.

Na proslavi se uz najmlađe slavljenike, sadašnje polaznike ustanove i brojne roditelje, bake, djedove, tete, okupilo i puno drugih građana, ali i nekadašnjih polaznika vrtića. Uz predstavu Teatara Poco Loco „ Pjeva mi se pjesma Pocoloco orkestra“ smijeha i zabave za najmlađe nije nedostajalo, a nekima se predstava jako dopala da su pitali hoće li tete još pjevati.

Sretan rođendan Vrtiću i još barem ovoliko lijepih godina, poželjeli su svi okupljeni zajedničkom pjesmom. U jednom trenutku s obližnjeg drveća u parku poletjele su snježno bijele sjemenke baš ako konfete i dodatno uljepšale rođendansku atmosferu.

  • Potom je u amfiteatru zavladalo veliko nestrpljenje i znatiželja. Svi su poželjeli vidjeti i kušati veliku rođendansku tortu, zapravo dvije torte, jer malih slavljenika je bilo jako puno.

    Djelić slavljeničke atmosfere pogledajte u našoj foto galeriji.

    KAportal.hr

  • Odgovori