KAportal Otvaranje novog dječjeg igrališta na Foginovom - postavila ga udruga River Dance | Karlovački informativni web portal

Otvaranje novog dječjeg igrališta na Foginovom – postavila ga udruga River Dance

timthumb.phpU 16 sati na Foginovom kupalištu bit će otvoreno dječje igralište koje je udruga River Dance Karlovac postavila uz pomoć sredstava Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Udruga je u srpnju na natječaju za građanske inicijative „Naš doprinos zajednici“ kojeg je u ime Nacionalne zaklade raspisala Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra ostvarila donaciju od 13.000 kn.

Kako je vrijednost cijelog projekta oko 18.000 kuna ostatak sredstava osigurala je udruga iz vlastitih izvora (članarina) te najveći dio putem donacije u obliku prijevoza i radova tvrtke Zelenilo te Grada Karlovca.

Najmlađi će tako na popularnom karlovačkom kupalištu imati sadržaj više, a moći će ga koristiti, dakako, i izvan ljetne sezone. Kratki program otvaranja osmislila je udruga River Dance Karlovac i Klub spasilaca na vodama Karlovac sa svojim članovima Junior life guard kluba (mali spasioci).

  • KAportal.hr

  • Odgovori