KAportal Dani grada Slunja sutra i u ponedjeljak puni događanja - Večeras stiže Luka Nižetić | Karlovački informativni web portal

Dani grada Slunja sutra i u ponedjeljak puni događanja – Večeras stiže Luka Nižetić

Dani grada Slunja, nakon sportskih natjecanja i večerašnjih koncerata Kocke šećera i Luke Nižetića u Kneji, sutra i u ponedjeljak donose izuzetno bogate programe.

Proslava sutrašnjeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja počet će u šest sati tradicionalnom hodnjom Putevima Oluje, od Kamenice do Slunja, gdje se dolazak sudionika očekuje u Gradskom parku u 14 sati. Tada će biti odana počast i položeni vijenci poginulim hrvatskim braniteljima.

Izložbeni korzo u parku će se moći razgledati od podneva, dok je od 18 sati zabavni program uz KUD-ove i Slunjske mažoretkinje. U Kneji, od 22 sata, je večernji program uz grupe Alfa i Tarapana band.

  • Dan grada, ponedjeljak, nakon svete mise u crkvi Presvetog Trojstva, donosi svečanu sjednicu Gradskog vijeća u Pučkom otvorenom učilištu u 12.30, gdje je i, u 13.30, otvorenje izložbe dječjih radova Moj tata u Oluji, dok je od 19 u vojarni Kneja atraktivna Brđanijada. Tamo je, u 21 sat, i večernji program uz glazbu Oaze, te proglašenje pobjednika akcije Za ljepši Slunj.

    KAportal.hr

  • Odgovori