KAportal "Dani piva" poprimaju razmjere očaja - organizatori snizili cijenu piva sa 17 na 9 kuna, ali ima kvaka koja se mnogima neće svidjeti | Karlovački informativni web portal

“Dani piva” poprimaju razmjere očaja – organizatori snizili cijenu piva sa 17 na 9 kuna, ali ima kvaka koja se mnogima neće svidjeti

Izvršni organizator Dana piva tvrtka Fest d.o.o. odlučila je korigirati cijena piva, a javnost su o tome izvijestili preko mrežne stranice “Dana piva“. Kažu da su slušajući komentare odlučili cijenu piva, koja je do sada bila 17 kuna, prilagoditi svima. Je li razlog tome glasno negodovanje posjetitelja ili rekordno mala prodaja piva teško je reći, no kako bilo, ovo je samo još jedan dokaz koliko organizator luta u svojim koncepcijama, iako je ovo već peta godina koliko se bave ovom karlovačkom manifestacijom duge, ali kompromitirane tradicije.

– Slušajući vaše komentare, odlučili smo cijenu piva prilagoditi svima! Podsjećamo da su svi naši glazbeni programi BESPLATNI i kako smo jedan od rijetkih festivala u Hrvatskoj gdje se ne plaća ulaz. Za vas ćemo spustiti i cijenu piva na 9kn tijekom poslijepodneva! Kao koncesionar manifestacije zadnjih 5 godine, i ove godine želimo da se s nama dobro zabavite i uživate u BESPLATNIM koncertima – poručuju iz Festa.

No, ipak ima kvaka, cijena od 9 kuna vrijedi samo od 18 do 19 sati i to na poziciji ispred glavne pozornice. Evo kako izgleda novi cjenik:

 • Cijene piva od danas *na poziciji ispred Glavne pozornice* bit će sljedeće:

  Od 18 do 19 h – 9,00kn
  Od 19 do 20 h – 11,00kn
  Od 20 do 21 h – 13,00 kn
  Od 21 do 22 h – 15,00 kn
  Od 22 sata do zavrsetka – 17,00 kn.

  Ovakav razvoj situacije, čini se, ipak nije sjeo većini, te su se komentatori svejedno okomili na organizatore. Evo nekih od mišljenja izraženih na Facebooku:

  – Baš ste koma.

  – Očaj živi, seoski vašar…

  – Dođes do 19:00 nakupujes piva za cijelu noc ii uzivas a da ne bankrotiiras hahaha

  – 5 kuna cijeli dan

  – Da imate konstantno cijenu od 9 kuna više bi piva prodali i došli bi na isto čak i više

  – Vi iz Fest-a ste od dana piva napravili svoju privatnu prčiju i vašar. To svaki pravi Karlovčan kaže, a samo su seljaci zadovoljni. Pa sad neka netko argumentira da nije tako.

  – I ta laksativna voda koju nazivate pivom ne vrijedi ni 5 kuna.

  – Sramota.

  KAportal.hr

 • 9 komentara

  1. Seoski vašar, nedostojno grada kakav je Karlovac, a osim toga i kanalizacija smrdi, pa dobar tek!

  2. Baš me zanima jel netko zna ( možda inspektori iz FINE) po kojem zakonu možeš mijenjati cijenu ( cjenik ) ,koji bi trebao imati u ugostiteljskom objektu svakih, sat vremena.

  3. U četvrtak, dan uoči otvorenja Vašara, bager rovokopač iskopava nekakvu jamu ispred pozornice. Odvozi mrtav – hladan, u više navrata, nekoliko kubika zemlje na obližnji koranski nasip. Potom dolazi nekakav šef i daje mu uputu da malo zagladi nered. Danas nakon kiše, ostalo je golemo blatište. Tako to rade majstori.

  4. zeljko obajdin

   E moj Jurica sad sa svojom mentoricom i savjetnikom Mikom komentiraj Dane piva. Obična pljačka karlovčana. Nemože me nitko uvjeriti da je tamo sve zakonito i da gradska vlast nije u to upletena.

  5. Štovani gospodine ako imate saznanja o pljački uredno sve prijavite. Ovako je to jako neozbiljno. Recimo na primjer grupa građana je prijavila i potpisala se na prijavu u svezi glede kriminala na Ilovačkoj deponiji otpada. Spis se još uvijek kiseli u ladici a već su krenuli u napad na strateške rezerve pitke vode za ovaj dio Hrvatske. A doći će dan kad će netko otvoriti spis možda i prije nego stupi u zastaru. A za ovo schranje na Danima pive nije kriva Gradska vlast nego koncesionar.

  6. Grad u dobroj namjeri najboljem koncesionaru. A što bi htjeli gospodine – besplatan ulaz – besplatno slušanje Maje i Šuput – besplatna šetnja i gledanje gospode kako krkaju delicije. Piva 15 kuna pa s nečim se moraju naplatiti. To što narod nema novca a tko mu je kriv, sam je birao i izabrao ovu situaciju u kojoj je. Nažalost još uvijek biramo manje zlo.

  7. zeljko obajdin

   Vidi se iz aviona da si u prigradskoj ekipi ili si politički plačenik.

  Odgovori