KAportal Dan otvorenih vrata u FRAK-u: Brojni popusti, iznenađenja i nagradne igre privukli građane, ali nije kasno, posjetite FRAK i uvjerite se zašto! | Karlovački informativni web portal

Dan otvorenih vrata u FRAK-u: Brojni popusti, iznenađenja i nagradne igre privukli građane, ali nije kasno, posjetite FRAK i uvjerite se zašto!

FRAK je danas imao svoj tradicionalni Dan otvorenih vrata u termotrgovini na Jelašima i ponovo privukao velik broj građana, poslovnih partnera i svih onih koji upravo opremaju svoj dom, vikendicu ili poslovni prostor, a pritom žele vrhunske materijale, izvedbu i uređaje i opremu renomiranih proizvođača.

Tako su se danas na Jelašima iz prve ruke svi zainteresirani mogli upoznati s najnovijim trendovima i novitetima u segmentu grijanja, hlađenja, sanitarija, obnovljivih izvora energije, ugradbene i instalacijske tehnike, te alatima za profesionalne i hobby majstore.

U FRAK-u nikad ne nedostaje iznenađenja, a to su upravo i nevjerojatni popusti na ponudu opreme za centralno grijanje i uređenje kupaonica, keramičkih pločica, klima uređaja, solarnih sustava i alata. Na Danu otvorenih vrata nisu izostale ni prezentacije najnovijih proizvoda, te nagradne igre i brojna iznenađenja. Tombola je bila više nego iznenađujuća jer su ponešto dobili gotovo svi pa kao takvi i otišli s prezentacije još zadovoljniji. Ali to je ipak FRAK.

 • Tko nije bio može požaliti ali ni za njih nije kasno, još uvijek mogu posjetiti FRAK u njegovim prodavaonicama!

  PRODAVAONICA 1 – TERMOTRGOVINA
  Jelaši 70, Karlovac
  tel: 047 641 400
  e-mail: info@frak.hr

  PRODAVAONICA 2 TERMOTRGOVINA
  D. Taborište 157/a, Slunj
  tel: 047 777 691

  PRODAVAONICA 3 TERMOTRGOVINA
  Trg Hrvatskih branitelja 4, Karlovac
  tel: 047 658 488

  www.frak.hr

  Sponzorirani članak