KAportal Dan otvorenih vrata u FRAK-u! Dođite u subotu 16. rujna i opremite svoj dom povoljno i kvalitetno | Karlovački informativni web portal

Dan otvorenih vrata u FRAK-u! Dođite u subotu 16. rujna i opremite svoj dom povoljno i kvalitetno

DCIM100GOPRO

U FRAK -u će se u subotu 16. rujna, na adresi Jelaši 70 održati Dan otvorenih vrata.

U suradnji sa svojim poslovnim partnerima, tvrtka FRAK će prezentirati trendove i novitete u segmentu grijanja, hlađenja, sanitarija, obnovljivih izvora energije, ugradbene i instalacijske tehnike, te alate za profesionalne i hobby majstore.

Posjetioci će moći razgledati izložbene štandove renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača FERROLI, CENTROMETAL, VAILLANT, GRUNDFOS, SENKO, KLUDI, JAVOROVIĆ, TECE, MUREXIN, NORD PRODUKT, AQUAESTIL, PIPE LIFE,WÜRTH, CASALRANDE PADANA, ABITARE, MAINZU I APARICI, a FRAK će za sve posjetioce pripremiti i poklone iznenađenja te nagradne igre. 

 • Tvrtka FRAK će kupcima predstaviti i svoju uslugu “Ključ u ruke”. U prodajnim salonima FRAK-a kupci mogu uz stručno savjetovanje prodajnog osoblja izabrati opremu za uređenje kupaonice ili ugradnju grijanja i klimatizacije. Izabrana oprema se besplatno dostavlja na kućnu adresu klijenta.

  Pri izradi nacrta kupaonice i osmišljavanju rasporeda elemenata i kombinacije slaganja keramičkih pločica kupci se u prodajnim salonima FRAK-a mogu posavjetovati s dizajnericom interijera koja izrađuje 3 D projekcije s odabranom opremom. FRAK ima i timove montera koji pod nadzorom inženjera izvode radove u dogovorenom roku. Na izvedene radove tvrtka daje garanciju za izvedene radove u trajanju dvije godine te osigurava servis ugrađene opreme.

  Dođite u FRAK u subotu 16. rujna i opremite svoj dom povoljno i kvalitetno!
  Na Dan otvorenih vrata najpovoljnija cijena peleta! Veliki popusti na opremu za grijanje i kupaonice!

  PRODAVAONICA 1 – TERMOTRGOVINA
  Jelaši 70, Karlovac
  tel: 047 641 400
  e-mail: info@frak.hr

  PRODAVAONICA 2 TERMOTRGOVINA
  D. Taborište 157/a, Slunj
  tel: 047 777 691

  PRODAVAONICA 3 TERMOTRGOVINA
  Trg Hrvatskih branitelja, Karlovac
  tel: 047 658 488
  www.frak.hr

  Sponzorirani članak

  DAN OTVORENIH VRATA – GDJE SMO?