KAportal Sarajevska hit predstava "Dame biraju" u petak gostuje u Karlovcu - KAportal vam poklanja 3x2 ulaznice | Karlovački informativni web portal

Sarajevska hit predstava “Dame biraju” u petak gostuje u Karlovcu – KAportal vam poklanja 3×2 ulaznice

Sarajevska HIT predstava ‘Dame biraju’ u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatra ovog petka gostuje u Karlovcu, i to u 20 sati, u Domu HV Zrinski. Predstava je rađena po filmu ”Full Monty” (Skidaj se do kraja”) i zaludila je cijelu Hrvatsku, i puni sva moguća kazališta i dvorane.

Riječ je o beskrajno duhovitoj, zabavnoj i smiješnoj, nepredvidljivoj i napetoj predstavi u kojoj ima mnogo muških razgovora, strahova i ljubavi, a oduševljenje prepune publike širom Hrvatske su i dokaz tome. Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza, poseban začin daju plesne točke, koje u publiku dovode pretežno žene, iako je predstava idealna za oba spola.

Uloge u predstavi ostvaruju Nancy Abdel Sakhi, Davor Sabo, Adnan Goro, Sanjin Arnautović, Emir Fejzić, Enes Salković i Dalibor Brkić. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Lejla Hodžić, a asistentica režije bila je Amra Mehić.

  • Na Festivalu komedije ‘Gola mesečina’ u Skoplju ova predstava osvojila je dvije nagrade: Nagradu ‘Grand prix’ – za najbolju predstavu Festivala, i nagradu za najbolju režiju predstave koju potpisuje poznati redatelj, glumac i profesor Admir Glamočak. Također, predstava je osvojila dvije nagrade i na Festivalu mladog glumca ‘Zaplet 07′ u Banja Luci: Nagradu za glumca večeri, koju je publika dodijelila Emiru Fejziću, dok je nagrada za najboljeg glumca Festivala, po mišljenju žirija, otišla u ruke Enesa Salkovića. Ansambl predstave osvojio je nagradu “Srebrni zub” na nedavno održanom Festivalu smijeha i komedije u Poreču.

    Ulaznice možete nabaviti u Poklon galeriji Mozaik, Tisak mediji, preko interneta na www.ticketshop.hr te sat vremena prije predstave na blagajni Doma HV-a Zrinski.

    A, na predstavu možete i besplatno uz KAportal! Mi vam, naime, poklanjamo 3×2 ulaznice. Sve što trebate učiniti je lajkati link na ovaj tekst na našoj Facebook stranici, a kome ćemo pokloniti ulaznicu odlučit će aplikacija na stranici random.org.

    KAportal.hr

  • Odgovori