KAportal Glazbeni spektakl u Šancu u ponedjeljak u 22 sata - Croatian Pink Floyd Show nudi odličnu svirku i pravi ugođaj legendi | Karlovački informativni web portal

Glazbeni spektakl u Šancu u ponedjeljak u 22 sata – Croatian Pink Floyd Show nudi odličnu svirku i pravi ugođaj legendi

U Karlovcu nastaje Croatian Pink Floyd Show, po uzoru na velike svjetske tribute bendove posvećene ovim glazbenim legendama. Svojevrsni “teaser” svega što će ponuditi Karlovčani će moći vidjeti u ponedjeljak u 22 sata na košarkaškom igralištu u Šancu, dakako, uz besplatan ulaz. Koncept je zamišljen kao audio-vizualni show koji će fanove Pink Floyda vratiti u prošlost kako bi još jednom mogli uživati u koncertnom ugođaju slavnog benda – glazba, vizuali, rasvjeta i aranžmani pritom su vjerni originalnim snimkama i originalnim scenografijama turneje.

U ponedjeljak je riječ o svojevrsnoj najavi u trajanju od nešto više od sat vremena, dok bi završna verzija showa, s oko dva i pol sata odlične svirke, trebala biti predstavljena na jesen.

Pokretač projekta je Johnny Grudić, u organizacijskom dijelu uz njega su Bruno Klepac, Sandi Jukić i Leo Lang, a svirat će Damir Biondić (vokal, gitara), Ivan Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bas), Mario Klarić (bubnjevi), Jura Frdelja (orgulje, synthesizer), Ivan Brajković (saksofon) te prateći vokali Sandra Golubić i Ivana Kurs Podvorec.

U ovom prvom predstavljanju javnosti publika će moći uživati u stvarima Learning to fly, Keep talking, Sorrow, High hopes, Another brick in the wall, Speak to me, Breathe, On the run, Time i Money.

KAportal.hr

  • 3 komentara

    1. Izvodjaci – ako ovo citate- comfortably numb? 10.07. ili na jesen?

    Odgovori