KAportal Ovo je čovjek koji je ispred kafića u Brinju u Karlovčanina Lovrana P. ispucao nekoliko metaka i na mjestu ga ubio | Karlovački informativni web portal

Ovo je čovjek koji je ispred kafića u Brinju u Karlovčanina Lovrana P. ispucao nekoliko metaka i na mjestu ga ubio

U Županijsko državno odvjetništvo danas u 16.15 sati priveden je osumnjičenik za ubojstvo Mile K. (51) iz Brinja, gdje će ga saslušati zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan, a nakon njega i sudac istrage.  Na prijedlog Tužiteljstva sudac istrage će odlučivati o njegovom pritvaranju.

Podsjetimo, u nedjelju oko 14 sati osumnjičeni Mile je Lovrana P. (37) iz Karlovca, nakon prepirke ubio iz svojeg ilegalnog pištolja na parkiralištu kafića Bendiks u Brinju. Još nisu poznati motivi koji su uzrokovali tragediju, no nagađa se da su se ubojica i njegova žrtva posvađali oko Lovranovog psa. Sve okolnosti događaja se još uvijek istražuju.

Mile je u trenutku krvoprolića bio pijan, a kako saznajemo poznat je otprije po nasilju i ekscesima. Prije osam godina je na naplatnim kućicama autoceste A-1 u Brinju pijan nasrnuo na djelatnike koji su mu htjeli naplatiti četiri kune cestarine. Probio je automobilom zaštitnu ogradu, prijetio im pištoljem i tukao ih.

KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Vidi mu se po faci da se radi o intelektualcu i miroljubivom čovjeku.
   Šteta mladog čovjeka što naleti na budalu sa pištoljem.

   • Malo sam čitao o vom slučaju i ubijeni nije baš bio anđeo. Izjave svjedoka govore da je ubijeni sa još jednim prijateljem bio vidno alkoholliziran i da su prvo verbalno a zatim i fizički napali ovog. Ne kažem da ga je zato trebao ubiti, ali isto tako da mene napadnu dvojica i tuku me pitanje kako bi reagirao i da li bi potegnuo za pištoljem da se obranim. Policija je u zatvoru zadržala i pokojnikovog prijatelja, a to sigurno nije bez veze napravljeno. Tako da su se ovdje izgleda na istom mjestu našle dvije, tj tri osobe istog karaktera i svi tri pijani i rezultat toga je jedan mrtav.

  Odgovori