KAportal Članovi misteriozne organizacije s fantomkama i u uniformama pozivaju Hrvate na otpor i borbu protiv korupcije i nepotizma | Karlovački informativni web portal

Članovi misteriozne organizacije s fantomkama i u uniformama pozivaju Hrvate na otpor i borbu protiv korupcije i nepotizma

foto Facebook

Na Facebook stranici “Otpor” tri osobe obučene u vojne jakne i s fantomkama na glavi uputili su poruku, kako kažu, cijeloj Hrvatskoj i dijaspori. U objavljenoj video snimci poručuju građanima da se bore protiv korupcije i nepotizma te da pruže otpor trenutnom sistemu zbog generacija koje dolaze. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti…

“Ovo je poruka cijeloj Hrvatskoj i dijaspori. Nemojte se predati i nemojte odustati od borbe! Borite se! Borite se protiv korupcije! Borite se protiv nepotizma! Neka cuju da mi znamo i pamtimo: Da tamo gdje je bila knjižnica, danas je trgovački centar. Gdje je postojao muzej, danas je restoran brze hrane. Gdje je cvjetalo, danas je pusto. Gdje je bilo sjećanja, danas je zaborav.  Umjesto pravde, molite za milostinje. Umjesto Domovine, tuđa zemlja. Umjesto Sjećanja, zaborav. Umjesto mirovine, grob. Umjesto demokracije, reklamna oglašavanja. Umjesto stvarnosti, brojke. Oni na vrhu, kažu nam: ‘Ovo je budućnost koju smo vam obećali, uživajte u njoj.’

To je ono što nam govore i lažu. Ova budućnost izgleda previše kao prošlost. Ako pomno pogledamo, možemo vidjeti da su oni, iznad, isti kao i jučer. Oni koji, baš kao i jučer, danas traže od vas strpljenje, zrelost, dobar osjećaj, odricanja i davanja. Već smo to vidjeli, već smo to čuli. Mi se sjećamo! I znamo da zivimo u državi u kojoj aktivistima zbog mirnog prosvjeda prijete zatvorske kazne i globe do 40.000 kn. U državi u kojoj je vise od 300 tisuća blokiranih, na tisuće deložiranih i stotine tisuća iseljenih.

 • Gdje u općinama većina proračuna odlazi na plaće zaposlenih u upravi. Po podacima UN-a do 2030. Hrvatska bi mogla imati ispod 3 mil. stanovnika i prijeti joj demografska katastrofa. Broj zaposlenih među najnižim je stopama, a dok broj umirovljenika raste, 128 gradonačelnika, 213 zamjenika, 20 župana, 50 zamjenika, 428 načelnika, 480 zamjenika i 8354 vijećnika odlučuju o vašoj sudbini. U takvoj Hrvatskoj, i kada je s vama nitko, a protiv vas sila, pružite otpor. Ako ne zbog vas samih, zbog generacija koje dolaze. KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST! I nemojte biti sami u budućnosti.”

  Vijesti.rtl.hr

 • 4 komentara

  1. A što će vam fantomke? Što ste vi rekli a da se to ne smije javno govoriti? Što mi to ne znamo a vi to kao znate pa nam pričate kroz fantomke. Moš mislit. Idemo dečki javno, plan, strategije, stranka, na izbore pa pometite ove koje pljujete.

  2. Taman pomislim da se Oporbenjak sabrao i krenuo putem koji vodi izlasku iz tunela kad on ope bubne da kuja s maslom ne bi pojela. Za sve postoje uzroci i povodi pa tako i za ovu snimku. Možda još koja snimka pa će kupiti kartu i na švapsku bauštelu. Ajde, draga djeco, nemojte mi plašiti Oporbenjaka vidi u vama nekog gospodina Bader Mainhof-u ili Crvene brigade… Kud baš crvene što nisu recimo žute, plave ili Radne brigade pa onda na ORO sa pjesmom na ustima. Ma ne brini samo im pogledaš cipelice i mam vidiš da su lažni a ne pravi, kako kažeš ” Bader Mainhof-u ili Crvene brigade…” Evo recimo što ste vi dragi gospodine Petracicu izdivanili iza govornice u Velikoj vijećnici u Poglavarstvu pa oni su male bebe za vas. I što, ništa, pojo Vuk, Magare.

  3. Zanimljivo da ovi poduzetnici uvijek posvuda vide crvene, a nikad crne teroriste. Meni ova ekipa liči na onog čuvenog komadanta Ćamila, kojem je usred podizanja revolucije na Skajpu, upala mater u sobu da mu donese čiste čarape.

  4. E moj Jurica vidi se iz avina da si više od svega volio crvenu boju.I to je u redu, to je demogratski, ali pusti i nas koji imamo drugo mišljenje.

  Odgovori