KAportal Čitatelji KAportala na Adventu bili najzadovoljniji ponudom u kućici restorana DP, svidjeli im se i Kastel i Mr. Bjorg | Karlovački informativni web portal

Čitatelji KAportala na Adventu bili najzadovoljniji ponudom u kućici restorana DP, svidjeli im se i Kastel i Mr. Bjorg

U našoj anketi pitali smo vas kako ocjenjujete gastronomsku ponudu na Adventu, a ako je suditi po mišljenju čitatelja i čitateljica KAportala, najbolju ponudu imao je u svojoj kućici restoran DP. DP se donekle i izdvajao u ponudi s nekoliko neuobičajenih specijaliteta poput bakine sarme u mlincima, a mnoge je privlačio i njihov lovački gulaš u zdjelici od kruha, a mora se priznati, što nije nimalo nebitno, da su bili i dobro uigrani pa se nije predugo čekalo na hranu – sve to urodilo je jako dobrom prosječnom ocjenom od 4,3 te uvjerljivo najvećim brojem odličnih ocjena (87).

Vrlo dobro su prošli i bistro Kastel te Mr. Bjorg. U vrlo tijesnoj borbi za drugo mjesto po vašim ocjenama, u konačnici je domaći Kastel ipak dobio malo veću prosječnu ocjenu (3,89) od gostiju iz Zagreba sa 3,85. Zanimljivo je da je Mr. Bjorg dobio veći broj odličnih ocjena, ali i puno više slabih ocjena.

Solidno ste ocijenili i ponudu Cocktail Kornera kojem je malo nedostajalo da “prođe sa 4”, odnosno ima ukupnu prosječnu ocjenu 3,45.

Prosječnom dobrim je ocijenjen Dimbek i to zaista s okruglih 3,0 i potpuno simetričnim ocjenama – njihovu ste ponudu ocijenili sa po 13 petica i jedinica, po 8 četvorki i dvojki, a uz to je stiglo još i 17 trojki. Odmah uz Dimbek s malo manjom prosječnom ocjenom od 2,9 je PPK, koji također ima identičan broj najviših i najnižih ocjena (15), ali je u ostalima bio mrvicu slabiji od Dimbeka.

Puno manje zadovoljni ocjenama mogu biti u Sukusu, čiji je prosjek 2,6, a svakako najmanje razloga za zadovoljstvo imaju u VIP-u, čija je prosječna ocjena niskih 2,26.

  • Vjerojatno je ponegdje bilo i pokoje loše ocjene konkurenciji, kao i glasanja za sebe, no ukupan broj glasova pokazuje da ipak nije bilo masovnog namještanja pa se i anketa može biti smatrati prilično realnom. Bilo bi zanimljivo čuti i što vam se to svidjelo, ili još prije, nije svidjelo kod nekih, što će zasigurno biti i koristan putokaz za sljedeći Advent ili druge gradske manifestacije.

    KAportal.hr

  • Odgovori