KAportal U četvrtak u Aquatici - Konferencija "Digitalno poslovanje i EU fondovi" | Karlovački informativni web portal

U četvrtak u Aquatici – Konferencija “Digitalno poslovanje i EU fondovi”

Dana 30. ožujka 2017. godine u 10:00 sati u Javnoj ustanovi Aquatika – slatkovodni akvarij Karlovac održati će se konferencija „Digitalno poslovanje i EU fondovi“. Organizatori konferencije su Grad Karlovac, Razvojna agencija Karlovačke županije Karla d.o.o., a suorganizatori Javna ustanova Aquatika i Metronet telekomunikacije kao glavni sponzor. Konferencija je namijenjena malim i srednjim tvrtkama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te predstavnicima javnog sektora.

Konferencija je prva ovakvog tipa u Karlovačkoj županiji, a na jednom mjestu u dva sata predavanja sudionici će se informirati o tome  kako mogu unaprijediti poslovanje koristeći moderne digitalne tehnike, kako osigurati pouzdanost digitalnih podataka te kako iskoristiti mogućnosti financiranja putem EU fondova za poslovanje uz korištenje interneta i ostalih novih tehnologija.

Konferencija je za sve sudionike besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika obavezna je prijava putem maila navedenog u pozivu.

  • Više informacija o konferenciji nalazi se na službenim stranicama Grada Karlovca: www.karlovac.hr , kao i detaljan plan predavanja.

    Sponzorirani članak