KAportal Čeh pokraden na odmorištu autoceste A-1 - nepoznati lopov "olakšao" ga za 20 tisuća kuna | Karlovački informativni web portal

Čeh pokraden na odmorištu autoceste A-1 – nepoznati lopov “olakšao” ga za 20 tisuća kuna

Odmorište u Vukovoj Gorici – foto www.arz.hr

Češki turist nažalost neće po dobrome pamtiti odmor u Hrvatskoj jer je postao žrtvom nepoznatog lopova i to na odmorištu autoceste.

Da odmori 40-godišnji Čeh naumio je u Vukovoj Gorici, gdje je pristao na odmorište u ranim jutarnjim satima. Međutim, tamo mu je nepoznati počinitelj ukrao torbicu u kojoj se nalazio novčanik s novcem, osobni dokumenti i bankovne kartice. Krađu je prijavio u policijskoj postaji u Dugoj Resi te se navodi da je šteta veća od 20 tisuća kuna.

Bez svog novčanika ostao je i 63-godišnji Slunjanin no njega je nepoznati lopov napao na njegovoj rodnoj grudi. Lopov mu je, naime, novčanik ukrao u njegovoj kući koju je ostavio otključanu.

  • – Jučer je u Policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 61-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od ožujka do lipnja ove godine iz šume na području Gornjeg Primišlja otuđio 60 stabala bukve i stablo javora. Materijalna šteta veća je od 29 tisuća kuna, dodaju još u policiji i ovu šumsku krađu.

    KAportal.hr

  • Odgovori