KAportal Čavlekov turnir: Austrijanci zasad najuvjerljiviji, mladi Karlovčani u prvom susretu poraženi od Osijeka | Karlovački informativni web portal

Čavlekov turnir: Austrijanci zasad najuvjerljiviji, mladi Karlovčani u prvom susretu poraženi od Osijeka

Momčad Admire Wacker zasad je najuvjerljivija ne 8. Međunarodnom turniru Branko Čavlović – Čavlek za igrače do 16 godina starosti. Nakon glatkih 3:0 protiv Slaven Belupa u prvom susretu, u svom drugom nastupu bili su još uvjerljiviji i sa 5:0 svladali novosadsku Vojvodinu. U toj skupini Slaven Belupo je gorak okus prvog poraza isprao pobjedom 2:0 protiv Lučkog, no već u večernjem programu doživjeli su i drugi poraz, od njih je sa 2:1 bolja bila Lokomotiva.

U skupini A poprilično raznoliki rezultati. Dinamo je, podsjetimo, na startu svladao Varaždin sa 1:0, jučer je taj Varaždin s glatkih 5:0 isprašio Koper, no potom su navečer Dinamo i Koper odigrali – 0:0. Kadeti Karlovca 1919 u svom su prvom nastupu poraženi od Osijeka sa 2:0.

Danas je na rasporedu novih šest utakmica – u 10 sati igraju Vojvodina – Lučko (Duga Resa), Karlovac 1919 – Dinamo (Ilovac) i Admira Wacker – Lokomotiva (BČČ – pomoćni teren), dok se u 18:30 sastaju Karlovac 1919 – Koper (BČČ – glavni), Slaven Belupo – Vojvodina (BČČ – pomoćni) i Varaždin – Osijek (Duga Resa).

  • KAŠonline

  • Odgovori