KAportal Carpe Diem u četvrtak organizira kreativnu radionicu crtanja na otvorenom - prijave još danas i sutra | Karlovački informativni web portal

Carpe Diem u četvrtak organizira kreativnu radionicu crtanja na otvorenom – prijave još danas i sutra

Udruga Carpe Diem organizira novu radionicu koju provodi strana volonterka Mathilde Cabaud iz Francuske. Ovaj put se radi o kreativnoj radionici u kojoj će uživati svi oni koji vole crtati, a kako je voditeljica radionice strana volonterka, radni jezik je engleski. Radionica se održava na otvorenom, na
području grada Karlovca, ali sastanak svih sudionika na početku radionice je u Centru za mlade Grabrik.

Glavna aktivnost radionice je crtanje na otvorenom. Grupa će zajednički obilaziti različite lokacije u gradu (ulice, parkove …), a ideja je brzo nacrtati neki objekt na lokaciji na kojoj se grupa trenutno nalazi. Svaki polaznik individualno bira što će crtati – to može biti zgrada, drvo ili bilo što drugo. Voditeljica će od nastalih crteža napraviti Facebook galeriju.

Radionica će se održati u četvrtak 28. lipnja od 17 do 19:30 sati, a ovdje se možete prijaviti. Radionica je otvorena za sve koji vole crtati bez obzira na dob. Materijali za sudionike su osigurani. Sastanak svih sudionika je u 17 u Centru za mlade Grabrik, a nakon toga će zajedno obilaziti lokacije po Karlovcu.

  • Prijave za radionice su otvorene do utorka 26. 6. Voditeljica radionice Mathilde Cabaud volontira u udruzi Carpe Diem u sklopu Europske volonterske službe kroz program Erasmus+. U Karlovac je došla početkom listopada prošle godine te ostaje ovdje do kraja rujna.

    KAportal.hr

  • Odgovori