KAportal Burno u HDZ-u: Nekoliko buseva nezadovoljnih ličkih HDZ-ovaca stiže pred središnjicu stranke | Karlovački informativni web portal

Burno u HDZ-u: Nekoliko buseva nezadovoljnih ličkih HDZ-ovaca stiže pred središnjicu stranke

Nekoliko autobusa nezadovoljnih članova HDZ-a iz Gospića stiže popodne u Zagreb pred središnjicu HDZ-a kako bi zatražili radni sastanak s članovima vodstva stranke i izrazili nezadovoljstvo radom povjerenika gospićkog HDZ-a Ivice Radoševića. Naime, on i povjerenstvo kojem je na čelu na sjednici održanoj u ponedjeljak uvečer donijeli su odluku o odgađanju izbora za predsjednika HDZ-a Gospića koji su se trebali održati u nedjelju 2. rujna po modelu jedan član jedan glas, te izbornu skupštinu gradske organizacije predviđenu za 4. rujan koja je trebala izabrati novi Gradski odbor.

Kao formalni razlog za odgodu izbora Povjerenstvo je navelo činjenicu da nije održana izborna skupština jedne od ukupno 11 temeljnih organizacija HDZ-a Grada Gospića pa samim tim nije uspjela izabrati i izaslanike za izbornu skupštinu Gradske organizacije pa je ona morala biti odgođena, a s njom i izbori za prvog čovjeka gospićkog HDZ-a. Nagađa se da je razlog tome pretpostavka da bi Milan Kolić kojeg podržava Darko Milinović pobijedio s barem 70 posto glasova. “Pokušali su sve da naštete Kolićevoj kampanji, a kada to nisu uspjeli jedino im je preostalo opet odgoditi izbore”, može se čuti iz stožera Milana Kolića. Zanimljivo je da je njegov protukandidat za izborima za predsjednika HDZ-a Gospića baš Radošević, predsjednik Povjerenstvo Radošević koje je  donijelo odluku o odgodi izbora, piše Novi list.

Vijesti.rtl.hr

  • Jedan komentar

    1. Štovani gosp. Milinoviću malo ste preblizu čeke u svom optrčavanju počasnog kruga. Ako vas ugleda onaj koji je gore…

    Odgovori